• Natural Trainer

  Aliments funcionals quotidians. Aliments per mantenir en el temps l'equilibri de l'organisme.
  Trainer és una gama d'aliments per al manteniment diari de gossos de tots els tamanys i de gats. Una nutrició integrada amb ingredients funcionals específics permet satisfer les diverses necessitats relacionades amb l'edad (cadell, adult, ancià), amb l'estat fisiològic, amb la diversitat morfològica i amb els diferents estils de vida.

 • Fitness 3 Trainer

  Aliments monoproteics quotidians. Aliments per trobar l'equilibri de l'organisme.
  Aliments monoproteics per al manteniment diari de gossos i gats amb predisposició o sensibilitat als aliments. També és una excelent alternativa als gustos clàssics.

 • Personal Trainer

  Aliments diaris anti-edad. Aliments per preservar o conduïr l'equilibri en l'organisme.
  Trainer personal és una gama d'aliments creada amb el propòsit principal d'ajudar a augmentar l'esperança de vida del teu fidel amic, per poder gaudir de la seva companyia durant més temps. Està reforçat amb el poder antioxidant de la fruita oferint fòrmules integrades amb extractes específics.

 • Picart Select DIETA MEDITERRANEA

  Picart ofereix un producte totalment natural, elaborat amb ingredients acuradament seleccionats, que no contenen colorants i amb conservants 100% naturals, per a que les vostres mascotes gaudeixin d'una alimentació saludable.
  La linia Select ha estat elaborada per veterinaris i experts en nutrició per a que, gràcies a una alimentació sana i equilibrada, pugueu proporcionar a les vostres mascotes el màxim benestar.
  Fabricats a Barcelona.

 • Picart Puppy

  PIcart Select ofereix una linia per a cadells de varis tamanys elaborats a base de carn de pollastre i arròs com a font proteica i de carbohidrats de fácil digestió. Està disponible per cadells de talla petita, mitjana i gran, cada un amb el tamany de la croqueta dissenyat per una correcta ingesta.

 • Picart Adult/Senior

  Picart Select ofereix per a gossos adults les següents varietats: Pollastre i arròs (Per gossos adults de talla petita, talla gran, i per gossos d'edad avançada), també ofereix la línea Light amb els mateixos ingredients per gossos amb tendencia a la obesitat.
  Ofereix també dues modalitats de pinso monoproteic per sensibilitats alimentàries i alèrgies, elaborats a base de Corder i arròs, i salmó i arròs.